Werken bij De Trans

Heb je passie voor de gehandicaptenzorg en wil je ons helpen onze cliënten maximaal leefplezier te ervaren?

OVER ONS

WIE, WAT EN WAAR

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding. Onze visie? Cliënten moeten zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken. Ons uitgangspunt is dan ook: wat wil en kan de cliënt? De Trans begeleidt ruim 1300 cliënten. Ongeveer duizend medewerkers zetten zich dagelijks in om de zorg en begeleiding voor cliënten zo goed mogelijk te organiseren. 

Stichting De Trans is onderdeel van zorgconcern Espria. Espria biedt oplossingen op het gebied van zorg en wonen aan mensen van alle leeftijden. Van jeugdgezondheidszorg tot thuiszorg, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Op www.espria.nl vindt u het jaaroverzicht van Espria over 2017.

Daarnaast werkt De Trans op zoveel mogelijk vlakken samen met andere ketenpartners, bedrijven en welzijnsorganisaties. De Trans is aangesloten bij het Noordelijk Platform Gehandicaptenzorg (NPGZ)

WERKEN BIJ

OPEN VACATURES