Jouw frisse blik, die willen wij!

Wij zijn De Trans. Een zorginstelling voor gehandicaptenzorg in Drenthe. Zoek je een baan, ga bij ons aan de slag!

Bekijk vacatures

Wij zoeken friskijkers!

Want in ons werk draait het maar om één ding: de beste zorg voor de cliënt. En wij geloven dat daar maatwerk en beweging voor nodig is. Daarom zoeken we collega’s die kritisch durven zijn, elkaar opzoeken en samen onze zorg naar een hoger niveau willen tillen. Collega’s die willen innoveren en durven te doen. Ben jij zo’n friskijker in de zorg? Beoefen jouw vak als zorgprofessional en bouw ook mee aan onze organisatie!

 

Je horizon verbreden als zorgprofessional

Je komt terecht in een organisatie waar je echt iets kunt betekenen. Waar jouw initiatieven en ideeën worden gehoord, gestimuleerd en beloond. We hebben een divers zorgaanbod, met diverse doelgroepen en uitdagingen. Bij ons kun je ontdekken, uitproberen en ontwikkelen! Kijk fris naar ons, maar ook naar jouw eigen ambities. Wat is jouw stip op de horizon? Hier verbreed je jouw horizon als zorgprofessional.

Bekijk vacatures

Onze Transformatie

Binnen de zorg verandert er veel. Veranderingen in beleid, veranderingen in de zorgvraag, veranderingen in het werk van zorgverleners. Als zorginstelling moeten we hierin onze eigen koers bepalen. Voor ons is dat een koers waarin het écht draait om de beste zorg voor de cliënt. Daar werken we iedere dag hard aan. We zijn in ontwikkeling, we groeien maar er is ook nog werk aan de winkel. We willen de hoogst haalbare kwalitatieve zorg leveren. En dat kan alleen met mensen die bereid zijn om in zichzelf en in De Trans te investeren. Dit is onze Transformatie. En daarvoor zoeken wij friskijkers! Sluit jij aan?

TEST

Daarom werken bij De Trans:

  • We zijn in beweging. Er is ruimte voor verandering en jouw inbreng!
  • Er wordt naar je geluisterd. Naar jouw frisse ideeën, mening én behoeften.
  • Ons zorgaanbod is divers, met veel doelgroepen en diverse uitdagingen. Verbreed jouw horizon als zorgprofessional!
Bekijk vacatures
Powered by Emply